SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWE
HAVENWONINGEN

Privacyverklaring

Juni 2018

Fijn dat u de moeite neemt onze privacyverklaring in te zien. We respecteren uw privacy en behandelen uw vertrouwelijke gegevens in lijn met de nieuwe Europese privacy wetgeving (GDPR).

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?

Allereerst: wij verkopen bedrijfsunits, geen persoonlijke informatie. De gegevens die we verzamelen worden alleen gebruikt om het verkoopproces van Leeuwenhoek zo goed mogelijk te doen verlopen.

Contactformulier

Via het contactformulier (altijd online) kunt u in contact komen met de makelaar. Uw gegevens worden dan via Batenburg Bouw en Ontwikkeling BV doorgestuurd naar de makelaar.

Welke gegevens hebben wij van u?

Na het verzenden van een contactformulier ontvangt u een bevestigingsmail waarin de gegevens staan die wij van u hebben ontvangen. Zo weet u precies welke gegevens wij hebben. U kunt op elk moment ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te verwijderen. Stuur hiervoor een mail met uw verzoek naar info@batenburgbv.nl.

Website analyse

Voor het goed functioneren en optimaliseren van de website maken we gebruik van Google Analytics. Om er zeker te zijn van dat uw privacy is gewaarborgd zijn de volgende maatregelen genomen: het laatste deel van uw IP adres wordt niet gedeeld waardoor u niet als individu getraceerd kunt worden. Alle opties die Google Analytics aanbiedt om data te delen met Google zijn uitgezet. We maken geen gebruik van Google advertising in combinatie met Google Analytics.

Wie hebben toegang tot uw gegevens?

Naast Batenburg Bouw en Ontwikkeling BV hebben de volgende partijen toegang tot uw gegevens: de makelaar, ons communicatiebureau en ons internet/hostingbedrijf. De website wordt in Nederland gehost. De beveiliging van de server voldoet aan de nieuwe wetgeving. Met alle genoemde partijen, inclusief Google, hebben we een verwerkersovereenkomst om er zeker van te zijn dat alle informatie veilig en vertrouwelijk behandeld wordt en niet langer wordt bewaard dan noodzakelijk voor het verkoopproces van Leeuwenhoek. Geheel in lijn met de nieuwe privacywet die op 25 mei 2018 is ingegaan.

Tot slot

We zullen geregeld de implementatie en effectiviteit van onze privacyverklaring evalueren. Dat betekent dat de inhoud van deze verklaring kan wijzigen. Indien dat het geval is zullen we u daarvan op de hoogte brengen. Heeft u nog vragen over onze privacyverklaring? Neem dan contact met ons op.

Disclaimer

Deze website is met grote zorg samengesteld. De afgebeelde 3D-visualisaties zijn echter impressies, evenals de plattegronden. Genoemde maten zijn circa maten. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De website is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het project te geven.